Translate

Grietje's Kaartenhoekje - Kaarten voor het KWF

Ik maak nu zoveel kaartjes dat ik ze niet allemaal zelf meer kan versturen. Daarom verkoop ik ze, van de kaartjes die ik verkoop doneer ik € 0,50 aan het KWF. Op mijn aktiepagina bij het KWF Kaarten voor het KWF kun je zien hoeveel deze aktie tot nu toe heeft opgebracht.

zaterdag 30 juni 2018

Laatste post voor Creatalicious challenges

Hoi allemaal, hi everybody,

Today starts a new challenge at Creatalicious challenges #142 - Anything goes option hero. It's my last contribution for this challengeblog. I would like to thank all my dt members for their support. Good luck!

Vandaag start een nieuwe challenge bij Creatalicious Challenges #142 - Alles mag optie helden. Het is mijn laatste bijdrage voor dit challenge blog. Ik wou graag mijn mede dtleden bedanken voor de leuke tijd en ik wens ze veel succes met de volgende challenges!

Mijn laatste bijdrage is een kaart voor mijn neef hij wil graag het leger in en gaat nu na het behalen van zijn diploma de vooropleiding doen, dit omdat hij nog niet 18 is. Vorige week mocht hij zijn uniform ophalen, dat vond ie maar wat leuk. Hij werd gister 17 en vandaag vieren ze het met een bbq.


Het plaatje wat ik ingekleurd heb is een kleurplaat van Falcon van Captain America welke ik van internet heb,  en heb ik ingekleurd met polychromos van Faber Castell. De sketch komt van Pinterest.
Het DP is van Amy Design Wild Animals.

Met deze kaart wil ik graag meedoen bij:

Fijne zaterdag, morgen ben ik er weer met de nieuwe challenge bij KIC


6 opmerkingen:

 1. Wat een gave kaart voor je neef! Helemaal toepasselijk. EN ook hier stop je als DT lid. Kreeg je het te druk?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Perfect for your cousin and for our film challenge at The Male Room. Thanks for joining in.
  Linby x
  DT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful card you made and fantastic inspiration :-))
  Thank you so much for joining us in challenge at The Male Room this week. I hope to see you again in the next challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. it is crispy to study.Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  starbet promotion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is super guy card - love that image. Thanks so much for playing along with our Film Title challenge at The Male Room. Deborah, DT. PS Sorry to be so late commenting!!

  BeantwoordenVerwijderen