Translate

Grietje's Kaartenhoekje - Kaarten voor het KWF

Ik maak nu zoveel kaartjes dat ik ze niet allemaal zelf meer kan versturen. Daarom verkoop ik ze, van de kaartjes die ik verkoop doneer ik € 0,50 aan het KWF. Op mijn aktiepagina bij het KWF Kaarten voor het KWF kun je zien hoeveel deze aktie tot nu toe heeft opgebracht.

dinsdag 13 mei 2014

Fleshouder voor pa

Hoi allemaal,
Bedankt voor alle lieve reacties op mijn vorige kaartje. En ik wil Wilma en Ina van harte welkom heten op mijn blog. Ik hoop dat jullie zullen genieten van mijn creaties en misschien wat inspiratie opdoen.
Vandaag wil ik jullie iets anders dan een kaartje laten zien. Mijn vader is binnenkort jarig, hij houdt van een wijntje op z'n tijd en nu zag ik bij Sandra's Scrapsels een patroon voor een champagnefleshouder, dus ik ben daar mee aan de slag gegaan. Let wel het meeste van wat ik jullie op mijn blog laat zien is nieuw voor mij de technieken etc. En dit helemaal... Maar ik vind hem wel goed gelukt.
Het DP is van Boekenvoordeel. De tekst van C&S is ook heel toepasselijk, toen ik m'n dochter dit liet zien wist ze gelijk dat het voor haar opa was haha... Die heb ik nog bewerkt met Distress Inkt Vintage Photo.

In de houder zit nog een tag, mijn vader houdt namelijk ook van wandelen dus vandaar dat ik Edwin heb gebruikt voor deze tag.

Ik krijg hem alleen niet zoals ik het wil dus moeten jullie het hoofd maar even draaien. Ik snap er niks van in mijn album staat ie goed om maar hier draait ie een slag. Als iemand hier een oplossing voor weet dan hoor ik dat graag.

Ik zie uit naar jullie reacties. Fijne dag nog allemaal. 





9 opmerkingen:

  1. Heel mooi!!! Tip: probeer je foto's eens als png.bestand op te slaan, bij mij heeft het geholpen! Succes!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip. Ik zal het proberen.
      Groetjes Grietje

      Verwijderen
  2. Mooi gedaan Grietje, leuk verjaardagscadeautje....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig gemaakt voor je vaders verjaardag Grietje, daar zal je paps blij mee zijn, het ziet er héél mooi uit.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig, dat heb je heel erg leuk gedaan en dan Edwin met de wandelstok, erg leuk. De tekst is ook grappig;) Ik weet niet welk programma je voor je foto's gebruikt? Ik heb het ook een tijdje gehad dat ze gedraaid op mijn blog kwamen, ik heb toen een tijdje Picasso gebruikt en toen ging het goed.Misschien gaat het over een paar dagen wel weer gewoon goed. Of gebruikt je soms een tablet dan komt dit ook weleens voor. Succes,
    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik inderdaad de tablet om foto's te maken. Maar ik zal ze in vervolg gaan bewerken, ik heb zelf paint shop pro om foto's mee te bewerken. Dan zet ik er ook een watermerk in (tja als ik dan toch bezig ben). Bedankt voor de tip.
      Groetjes Grietje

      Verwijderen
  5. Die flessenhouder ziet er erg leuk uit Grietje.
    Knap met een toepasselijk label erbij.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk cadeau heb je voor je vader gemaakt.Het afdrukje past perfect bij jullie pap.Groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is een leuk flessenlabel! Heel mooi :)
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen