Translate

Grietje's Kaartenhoekje - Kaarten voor het KWF

Ik maak nu zoveel kaartjes dat ik ze niet allemaal zelf meer kan versturen. Daarom verkoop ik ze, van de kaartjes die ik verkoop doneer ik € 0,50 aan het KWF. Op mijn aktiepagina bij het KWF Kaarten voor het KWF kun je zien hoeveel deze aktie tot nu toe heeft opgebracht.

maandag 5 mei 2014

Uitnodiging

Hoi allemaal,
Allereerst wil ik Ann van harte welkom heten als mijn volger, ik hoop dat je wat inspiratie op doet met mijn kaartjes. Hartelijk dank voor de felicitatie's afgelopen zaterdag, het was een geslaagde dag en het kadootje en de kaart vielen helemaal in de smaak. Natuurlijk houdt hij ook een feestje en daarvoor moesten natuurlijk uitnodigingen gemaakt worden.


We gaan bowlen van daar de bowlingbal en pinnen op de kaart binnenin een guirlande met feest gemaakt van Joy Crafts papier it's a boy ook de voorkant is met DP van hetzelfde merk bewerkt. De slinger heb ik vast gemaakt met knoopjes. De stempels zijn van de Hema. 
Fijne dag nog allemaal.4 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuke uitnodigingen Grietje! Heel mooi met de vlaggetjes aan de binnenkant. Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Grietje,
  Wat heb je prachtige uitnodigingen gemaakt, ik vind de feestslinger heel erg leuk , grappig de kleine knoopjes, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het kaartje op zich is al een feestje, heel leuk!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke uitnodigings-kaartjes heb je gemaakt.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen