Translate

Grietje's Kaartenhoekje - Kaarten voor het KWF

Ik maak nu zoveel kaartjes dat ik ze niet allemaal zelf meer kan versturen. Daarom verkoop ik ze, van de kaartjes die ik verkoop doneer ik € 0,50 aan het KWF. Op mijn aktiepagina bij het KWF Kaarten voor het KWF kun je zien hoeveel deze aktie tot nu toe heeft opgebracht.

vrijdag 2 september 2016

HOOP

Hoi allemaal,

Weer even terug van weggeweest. Hartelijk dank voor de leuke reacties op mijn vorige kaartje. Het gaat gelukkig de goede kant op met het zoontje van m'n collega. Hij is uit het ziekenhuis en mag gaan revalideren.

Ikzelf ben druk in de weer voor de Samenloop voor Hoop hier in Sneek. Welke wordt gehouden op 24 en 25 september. Ik wou toch even wat projecten hiervoor met jullie delen en dit is er een van.


De craft letters komen bij Xenos vandaan, ik heb ze beplakt met paars papier en dp van craft sensations. Daarna heb ik wat bloemen van Le Suh uitgeknipt en op geplakt.Bij de letter H heb ik kant en een houten vlinder er op geplakt beide komen bij Action vandaan. Ook de vlinderzwerm van de O komt daar weg. Het lint gelegd in de oh zo bekende lus met een hartje erop van Rayher.De volgende O heb ik idem versierd de houten vlinder is alleen anders en ik heb hier nog een stukje kant gebruikt. Bij de P een andere houten vlinder en ook een stukje kant.

Ik wil mijn project laten meedoen bij:
kraft - vlinder - houten embelleshment
kant/lint - vlinder - paars
hart - paars - houten embelleshment

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heel leuk uit Grietje en dan ook nog 3 keer een bingorijtje!
  Dank voor je deelname aan onze Scr@apCards Challenge!

  xx Irene (SCC-DT)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Grietje
  Wat een mooie creatie en helemaal leuk dat je drie rijtjes hebt gebruikt van onze bingo challenge.
  Bedankt voor je deelname bij het Scr@p-Cards challengeblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen