Translate

Grietje's Kaartenhoekje - Kaarten voor het KWF

Ik maak nu zoveel kaartjes dat ik ze niet allemaal zelf meer kan versturen. Daarom verkoop ik ze, van de kaartjes die ik verkoop doneer ik € 0,50 aan het KWF. Op mijn aktiepagina bij het KWF Kaarten voor het KWF kun je zien hoeveel deze aktie tot nu toe heeft opgebracht.

vrijdag 25 december 2015

de kracht van uw liefde

Hoi allemaal,

Daar was ik eindelijk weer. Excuses... kerstdrukte... Maar ik kan zeggen dat dit jaar een goed jaar was en volgend jaar wordt een nog beter jaar. Ik heb nu een jaarcontract voor 24 uur, dus heb ik wat meer tijd voor kaarten maken en m'n blog. Kaarten heb ik gemaakt en ook verkocht dus ik heb niet stil gezeten.

Vandaag lekker aan de knutsel geweest met m'n Sinterklaas kadootje. Te gekke krijtjes.
Het is mijn eerste probeersel ik had een herfstblad onder het blaadje gelegd en toen met de krijtjes eroverheen. Het blad is in die tijd een beetje verschoven (het ligt dus niet aan je ogen). Maar het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.De tekst is van Inkerbell Stamps en de vlinder van Stempelglede 
Deze heb ik uitgeknipt en verhoogd opgeplakt en nog wat pareltjes erbij.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

7 opmerkingen:

 1. Prachtig Grietje, met een mooie tekst. Geniet vandaag nog van de 2e kerstdag!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kaart Grietje,
  leuk gedaan met de bladnerven,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuk resultaat met die krijtjes Grietje.
  Mooi kaartje,
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan met een blad te gebruiken.Prachtige kaart.Dank je wel voor je prachtige kerstkaart.Staat hier op de kast te pronken.WAren op vakantie geweest zijn eerder terug gekomen.Dus kaartjes gister bij thuis komst open gemaakt.Sorry voor het late bericht.Fijne jaarwisseling en een super 2016.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen