Translate

Grietje's Kaartenhoekje - Kaarten voor het KWF

Ik maak nu zoveel kaartjes dat ik ze niet allemaal zelf meer kan versturen. Daarom verkoop ik ze, van de kaartjes die ik verkoop doneer ik € 0,50 aan het KWF. Op mijn aktiepagina bij het KWF Kaarten voor het KWF kun je zien hoeveel deze aktie tot nu toe heeft opgebracht.

donderdag 26 januari 2017

Fijne feestdagen

Hoi allemaal,

Ik ga dit jaar echt serieus goed beginnen met m'n kerstkaarten, geen stress voor mij meer aan het einde van het jaar. Ik heb bij Tiets meegedaan aan een sol en daar heb ik de sketch voor dit kaartje vandaan. (ik zag er al meer voorbij komen vandaag ;))

De randmal, banner en de ronde stansen zijn van Joy Crafts als ook het DP en het papier op het donkerblauwe cardstock na. het plaatje is van Syta van Gelderen de grote bloemen zijn van Scrapberry's en de takjes erachter zijn van Mery's. De randen heb ik met een sneeuwpen bij gewerkt en de tekst op de bannner heb ik geëmbossed.

Met deze kaart doe ik mee bij:
52 weeks to christmas - week 4

Fijne avond nog!

3 opmerkingen:

  1. Mooi is je SOL kaart geworden!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super kaartje en inderdaad als je gezellig iedere week meedoet heb je echt geen stress aan het einde van het jaar wat betreft kaartjes dan!!Fijn dat je meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen